Parhaat lehtitarjoukset

Vene lehti

Vene lehti. Suomalaisten veneilijöiden suosikki.

Vene-lehti on veneilijän tietolähde. Se auttaa veneilyn harrastajia pysymään ajan tasalla veneilyyn liittyvissä asioissa.

Vene-lehti auttaa veneilijöitä saamaan enemmän iloa ja hyötyä omasta veneestään ja veneilyelämästä kertomalla ja testaamalla veneitä, varusteita ja moottoreita, esittelemällä ja arvioimalla satamia. Vene-lehden avulla veneilijä tietää, mitä suomalaisessa – ja ulkomaisessa – veneilyelämässä tapahtuu. 

Talvisaikaan Vene-lehti antaa veneilijälle uusia ajatuksia tulevista venematkoista ja veneeseen liittyvistä kehittämiskohteista. Se tarjoaa elämyksiä veneilyyn silloin, kun omat elämykset odottavat jäiden lähtöä. Vene-lehti kertoo myös veneilyn ympäristöön ja ympäröivän yhteiskunnan veneilyyn vaikuttavista tekijöistä. Se seuraa veneilyyn vaikuttavaa politiikkaa ja viranomaistoimintaa ja kertoo veneilijöille kaikista näistä asioista, jotka vaikuttavat heidän harrastukseensa.

Kestotilaajille Vene digi tilaajaetuna + Digiarkisto vuodesta 1996.

Julkaisuaikataulu

- Kestotarjouksissa tilaus jatkuu automaattisesti ensimmäisen tilausjakson jälkeen voimassa olevilla kestotilaushinnoilla, kunnes tilaaja irtisanoo tilauksensa tai muuttaa sen määräaikaiseksi.

Määräaikaisessa tilauksessa, tilaus päättyy tarjouksen määräaikaan.